Laos
30 Mei 2017 | Laos, Ban Houakhoua
De volgende morgen hebben we heerlijk ontbeten met een pannenkoek met Nutella en banaan. We hebben wat aankopen gedaan voor de Gibbon Expierence van morgen. Wij gaan namelijk voor drie dagen de jungle in. Hier doen wij trekkings, slapen in boomhutten en gaan met ziplines tussen de bomen door. We zijn even naar de tempel van het dorp geweest. Deze lag op een heuvel waardoor je zowel Thailand als Laos op één foto kon krijgen. Thailand ligt namelijk aan de overkant van de rivier. Voor de rest hebben wij een dag zonder veel plannen. We zoeken een beetje uit wat wij voor de rest van onze reis willen doen, we kaarten en spelen rummikub. Daarnaast hebben wij een nieuwe app, 'Magikarp Jump' waar wij veel tijd in stoppen. Kortom, een laatste rustige dag voordat we de bush in gaan voor de Gibbon Expierence. De komende drie dagen dus waarschijnlijk geen updates van ons.
30 Mei 2017 - 13:26
Franck:
Goed even de rust te nemen voor 3 intensieve dagen. Een hele mooie trail toegewenst! -
30 Mei 2017 - 17:10
Opa En Oma V.B.:
Wij vinden het erg leuk om jullie zo te kunnen volgen. Veel plezier de komende drie dagen, maar doe voorzichtig! kusjes. -
30 Mei 2017 - 19:52
Julia:
Nu al benieuwd naar jullie ervaringen van de Gibbon Experience. Een hele avontuurlijke tocht.